

## **2023 MOTOAMERICA SUPERBIKES AT TEXAS**

## **SCHEDULE**

**Friday** 

9:00 am Track Inspection

9:30 am - 9:50 am Mission Super Hooligan National Championship Practice 1 (20 min)

10:00 am - 10:40 am Medallia Superbike Practice 1 (40 min)

10:50 am - 11:20 am Steel Commander Stock 1000 Practice 1 (30 min)

11:30 am - 12:00 pm Supersport Practice 1 (30 min)

12:10 pm - 12:35 pm Mission King of the Baggers Practice 1 (25 min) 12:40 pm - 1:25 pm Dunlop ECSTAR M4 Two Seat Superbike Rides

1:30 pm - 1:50 pm Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 1 (20 min)

2:00 pm - 2:30 pm Steel Commander Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)

2:40 pm - 3:20 pm Medallia Superbike Qualifying 1 (40 min)

3:30 pm - 4:00 pm Supersport Qualifying 1 (30 min)

4:10 pm - 4:35 pm Mission King of the Baggers Qualifying 1 (25 min)

4:45 pm - 5:05 pm Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 2 Group B (20 min)

**Saturday** 

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:50 am Mission Super Hooligan National Championship Qualifying 2 Group A (20 min)

9:00 am - 9:20 am Steel Commander Stock 1000 Qualifying 2 (20 min)

9:30 am - 10:00 am Supersport Qualifying 2 (30 min)

10:10 am - 10:40 am Medallia Superbike Qualifying 2 (30 min)

10:50 am - 11:05 am Mission King of the Baggers Qualifying 2 (15 min) 11:20 am Mission King of the Baggers Challenge (2 laps)

11:40 am HD Parade Lap

12:30 pm Steel Commander Stock 1000 Race 1 (8 laps)

1:15 pm Mission Super Hooligan National Championship Race 1 (6 laps)

2:10 pm Supersport Race 1 (11 laps)

3:10 pm Medallia Superbike Race 1 (12 laps)
4:05 pm Mission King of the Baggers Race 1 (6 laps)

4:30 pm – 5:30 pm

30 pm Dunlop ECSTAR M4 Two Seat Superbike Rides

Sunday

8:00 am Track Inspection

8:30 am - 8:45 am Steel Commander Stock 1000 Warm Up (15 min)

8:55 am - 9:10 am Supersport Warm Up (15 min)

9:20 am - 9:35 am Mission Super Hooligan National Championship Warm Up (15 min)

9:45 am - 10:00 am
Mission King of the Baggers Warm Up (15 min)
10:10 am - 10:25 am
Medallia Superbike Class Warm Up (15 min)
10:40 am
Mission Super Hooligan B Main (5 laps)

11:00 am - 12:00 pm Dunlop ECSTAR M4 Two Seat Superbike Rides

11:00 am - 12:00 pm Dunlop Hot Pit Walk and Autographs

12:00 pm - 12:20 pm Cardo and HD Parade Laps

12:45 pm Steel Commander Stock 1000 Race 2 (8 laps)

1:30 pm Mission Super Hooligan National Championship Race 2 (6 laps)

2:10 pm Supersport Race 2 (11 laps)
3:10 pm Medallia Superbike Race 2 (12 laps)
4:05 pm Mission King of the Baggers Race 2 (6 laps)



